Luxe en Culinaire Hoogstandjes op het Water

Omdat gastvrijheid niet gebonden is aan een plek. Een compleet verzord dagje uit op het water, volledig in stijl. Voorzien van een flinke dosis culinaire verwennerij. Denk aan luxeuze hapjes als charcuterie en oesters. Onze eigen Andre Dokter wijn en een dikke fles champagne om mee te beginnen.

Vanuit onze eigen sloep geniet jij met maximaal 7 vrienden van de rust van het Leekstermeer. Met een aansluitend diner bij Steakhouse Andre Dokter. Tijdens de vaart voorziet het André Dokter-Team u van veen kundige kapitein én een vlotte bedieningsmedewerker, zodat u zelf nergens meer naar hoeft om te kijken.

Leun achterover, drink en geniet als nooit tevoren.

Een onvergetelijke cruise
door de grachten van Groningen

Ervaar Groningen op een geheel nieuwe manier met De Varende Dokter. Onze luxe sloep, compleet met culinaire lekkernijen, biedt een unieke gelegenheid om de schoonheid van de grachten en het Leekstermeer te verkennen. Begeleid door onze ervaren kapitein en attente bediening, kun je achterover leunen en genieten van heerlijke hapjes, wijnen en champagnes, terwijl de stad en het landschap aan je voorbij glijden. Voeg een diner toe bij Steakhouse André Dokter na je tocht voor de perfecte afsluiting van je dag.

Contact opnemen

Arrangement 1

Culinair op het water

- Ontvangst aan boord met champagne

- 4 flessen witte wijn, 4 flessen rosé

- Oesters, charcuterie, gamba's en brood met diverse smeersels

- Onbeperkt fris

 

€ 130,00 p.p.

Arrangement 2

Niets te wensen overlaten

- Ontvangst aan boord met champagne

- 4 flessen witte wijn, 4 flessen rosé

- Oesters, charcuterie, gamba's en brood met diverse smeersels

- Onbeperkt fris

 

Gevolgd door een 5-gangen Steakhouse menu inclusief een bijpassend wijn-arrangement.

 

€ 220,00 p.p.

Beleef jouw Culinaire Reis bij Steakhouse André Dokter

Welkom bij Steakhouse André Dokter, het culinaire juweel van Briltil. Al meer dan 10 jaar zijn we trots om onze gasten een unieke eetervaring te bieden. Met een perfecte mix van traditionele waarden en moderne flair is ons restaurant meer dan een plek om te eten - het is een plaats van samenkomst, een plek waar herinneringen worden gemaakt. Onze rijke geschiedenis, het streven naar excellente service en onze passie voor vernieuwende culinaire ervaringen maken elk bezoek onvergetelijk.

Lees meer over het restaurant